söndag, september 04, 2011

Win win!!

Jag färgade håret igår, askblond som jag brukar ha. Dock inte samma märke som sist, jag har nog inte färgat med samma märke två gånger faktiskt. Men direkt jag haft i färgen såg det svart ut och jag fick panik och sköljde ur det tidigare än tänkt. Som tur är blev det inte svart, men det blev fan GRÅTT! Hur snyggt?? Jag har läst att en del fått grått hår av askblondt men det har blivit jättebra de andra gångerna jag färgat. Men inte nu, nej nej. Så nu är jag både tjock och gråhårig, win-win!



3 kommentarer:

Mirijam sa...

HAHAHHA, åh jag kan inte låta bli att skratta!

Inpackning drar ur färg, så tvätta en fyra-fem gånger med inpackning istället för schampo/balsam så kommer det mesta försvinna. Puss!

Lilla Anna sa...

stackars dej...! Jag har en liten fråga, nu när du vill gå ner i vikt - använder du dig av viktklubb igen då eller gillar du inte dem? jag skrev precis in mig vid ett svagt ögonblick, minns bara att du tyckte det va bra och du gick ju ner en hel del med dem! Hm.. gjorde jag rätt nu`?

Linnéa sa...

anna: ja det var VK jag var med i innan, två ggr faktiskt. det gick kanon att gå ner med dem, nu är jag inte med eftersom jag inte vill gå på diet när jag ammar och sen så tar det lite för mycket datortid för att funka för mig känner jag. men vk funkar, tricket är att planera matdagen i förväg så man alltid är förberedd med mat och mellanmål och hur många kalorier allt innehåller.