torsdag, september 29, 2011

Communitys

Jag startade mitt första medlemsskap på ett community 1998 och har sen dess varit hooked. Då var det skunk.nu som jag var medlem på och jag hette Fidget efter ett av mina favoritband. Där kunde man vara medlem i olika grupper och de flesta hette något med Vi som gillar... Jag var medlem i Bärsberget (en kulle i Grönlandsparken där vi brukade sitta och dricka öl), Vi som kommer från Malung, Vi som gillar skvaller och en massa andra. På min sida stod det att jag tyckte om glitter, bada badkar, festa och hårfärg typ.


2000 blev jag hooked på Lunarstorm där jag från början hette Spraket333. Spraket efter nån i Fragglarna och 333 istället för 666 eftersom jag bara var halvond. Vart fan fick man allt ifrån?? Men Gud så töntigt Lunarstorm var!! Det var kjamisar och puzzar och *vinkivink* och allt var så fjortis så man kunde dö.


Tur för mig som var så fantastiskt häftig då att Helgon.net startade. Det var ett community för lite mer alternativa personer och passade mig som handen i handsken. Jag hette Miss_Ann_Thrope och där var allt mörkt och man skulle helst vara lite deppig och ha svåra låttexter skrivna på sin sida.


Och nu är det Facebook man är fast i och har varit sen 2007 kanske? Här heter man sitt riktiga namn och jag är bara vän med "riktiga" vänner och inte alla man nånsin träffat eller som tycker att man är snygg på sin profilbild. Jag tycker Facebook är skitkul och är tyvärr alldeles för beroende.


Hur ser er community-historia ut?

3 kommentarer:

erikapik sa...

Exakt som din faktiskt. Haha.

Thina sa...

min ser åxå ut som din..men jag har haft qx och sylvia åxå. Men helgon gillade jag när det kom. lunarstorm va så fjortis...haha..

Fb är klart smidigare, man har alla vänner på ett ställe! Bilddagboken glömde jag, den har jag ju kvar! Har haft det i rätt många år.

Mtcke communitys blir det,,,

Evelina sa...

Du glömde iam :D