måndag, september 19, 2011

Tålamod

Idag har Nemo verkligen testat mitt tålamod. Jag har varit så arg och irriterad och han har nästan drivit mig till vansinne. Det började egentligen igår kväll då han kom på att i nya sängen behöver man ju inte alls ligga kvar om man inte vill. Efter en och en halv timme sov han iallafall och var såklart trött idag eftersom det blev sent.

Och idag när jag hämtade Nemo på dagis gick vi till lekplatsen och var där ett par timmar. När vi kom hem spårade det ur och hann blev arg, sur och ledsen för allt och inget. Han har börjat öppna kyl och skafferi och klättrar upp och tar kex, korv och annat och småäter och vill sen inte ha någon middag. Och nu har jag flyttat upp alla grejer han tar och då blir han skitsur för att jag inte ger det till honom.

Efter middagen flydde jag hemifrån. Till Willys, precis det man drömmer om när man tänker på egentid. Nej men jag gillar att storhandla, då känner jag mig lite rik.

Så nu har vi fullt kylskåp, mat för en vecka framöver och jag hoppas på en bättre dag imorgon.



3 kommentarer:

Ninni sa...

Cedric är inne i en period när han beter sig likadant men han har tyvärr varit sån i ett par veckor nu. Testar sina gränser lixom. Det är nog bara till att vara konsekvent och att hålla ut!!

Linnéa sa...

Ninni: ja nemo har sina perioder när han är så här. Sjukt jobbigt, men bara att stå ut och inte ge med sig.

Lundström sa...

Jag önskar ofta att tålamod var till salu för det är ofta kaos här:) kram till dig