onsdag, september 07, 2011

Alltså, den här dagen...

Nu kommer det mer gnäll så håll i er. De här satans blåsorna som invaderat Nemos mun får honom helt ur balans. Bara jag frågar honom en enkel fråga blir han jätteledsen om han inte vill till exempel gå ut, eller ha en banan. När han vaknade efter sin nap och jag tog in honom började han gråta för att jag frågade om han sovit gott. Sen vägrade han gå ur vagnen och låg där och grät. Han blir hysterisk när blöjan ska bytas för att han tror jag ska ta tempen och så har han fått blåsor på rumpan också som jag smörjer som säkert gör ont.

Och så Leon på det. Jag har inte kunnat lägga honom ifrån mig i fem minuter ens utan att han blir sjukt ledsen och tror jag har övergivit honom forever. Jag har känt mig usel idag kan jag lova, och jag är så trött i huvudet. Såklart skulle Kalle jobba över ett par timmar idag men tack och lov kom Jörgen och då blev båda barnen tysta, snälla och glada.

Det är tur jag älskar dem så mycket, annars hade jag rymt hemifrån.



3 kommentarer:

Mirijam sa...

Åh nej stackars Nemo, kan man inte få något mot de där blåsorna?

Och stackars dig, men det är väl en omställning för Nemo nu också, så det kommer ju lugna sig så fort allt blir lite mer vardag. Kom hit annars så tar jag ut Nemo på lekplatsen så får du och Leon sova sked med Alfie här så länge!

Puss

Ninni sa...

Hej! Tänkte bara tipsa om örontermometer! Cedric tycker att den är så kul med knappar och pip att han gärna tar tempen på sig själv :) Det kanske hade underlättat för Nemo oxå?

Hoppas att det blir bättre snart! Tycker att du verkar grym på det här med att ha två knoddar!!

Linnéa sa...

Vad gulligt av dig!! Hade nappat om jag tagit mig till Malmö med de två huliganerna men utan bil blir det svårt.. Bussarna är inte direkt gjorda för syskonvagnar.. Puss!!

Ninni; jag har sagt till Kalle att vi borde köpa en sån men han påstår att de inte är tillförlitliga. Blir så trött ibland.. Tack för din pepp!! Hoppas det går bra för dig med två små. :)