lördag, september 03, 2011

Ny människa

Jag sov till 11 idag. Minns inte ens när jag sov så länge sist och jag brukar få ångest av att sova länge men idag var det så skönt! Min kropp behövde det verkligen och jag känner mig pigg och utvilad. Men vad fort dagen gått! Herregud, tur man har blivit en oldie och vill komma upp i tid.

Vi har inte gjort så mycket idag. Jag har tvättat och städat lite och Kalle borrar dräneringshål på framsidan och fyller med singel så vi slipper få en sjö på gården när det regnar.

Jag lyssnar på min nya The Ark-skiva och dricker ett glas rött vin. Som jag saknat det under graviditeten! Nästan så jag börjar tro jag är lite beroende. En gryta puttrar på spisen, Bygårdens köttgryta, och den har jag aldrig gjort innan så vi får väl se hur den blir.



Ikväll hoppas jag på ett par avsnitt av Twin Peaks! Har ni sett serien, och vad tycker ni om den? Jag som inte är så lättskrämd när det kommer till film har nog aldrig tyckt något varit så kusligt som just Twin Peaks. Första gången jag såg serien var jag tvungen att låsa in mig på toaletten en stund efter varje avsnitt för jag var så rädd.

1 kommentar:

Jenny Shima sa...

Jag älskar Twin Peaks och såg den när den gick första gången och har sett om den ett antal gånger. Det är något väldigt kusligt och nervkrypande i serien som gör att man blir rädd. Jag undviker numera att titta sent på kvällen för då får jag mardrömmar eller i värsta fall blir jag rädd att jag inte kan sova alls.