torsdag, september 29, 2011

Självservering

Imorse gick Nemo upp innan halv sex så Kalle satte på en film till honom så jag och Leon kunde ligga kvar en stund till. När jag kom upp vid sex satt han inte i soffan men jag hittade honom i köket. Han satt på golvet i ett inferno av musli och sa: Nemo äta. Och jag kunde bara le för han hade varit så duktig och tagit fram ett litet glas och hällt muslin i, bara det att han missat lite. Jag brukar nämligen ge honom lite flingor i ett glas när han vill knapra på något.


Alltså, vårt köksgolv måste vara universums fulaste. Plastmattan from hell. Vi har inte kunnat bestämma oss för vad vi ska ha istället, Kalle vill ha sten och jag brädgolv. Men jag hoppas vi kan byta i vinter, det är ju inget jättejobb direkt och jag står snart inte ut med plasthelvetet längre.

6 kommentarer:

Ninni sa...

Va fint att han försökte använda glas!! Måste tyvärr hålla med Kalle angående stenen, mycket mer praktiskt!! Framförallt när man har små barn som skvätter och inte torkar upp på en gång.

Linnéa sa...

Men sten kommer bli iskallt och vi kan inte ha golvvärme. Plus att allt porslin man tappat definitivt går sönder. Det blir tyvärr inte brädor heller eftersom det höjer golvet för mycket och vi har redan lågt i tak och låg diskbänk som det är.

Helen.HUSnrNIO sa...

Klart man inte kan annat än le å kaoset=)
Duktig som försökte göra rätt.

Ha en fin fredag!
Helen.HUSnrNIO

Evelina sa...

Det kanske ligger världens finaste brädgolv under plasten som det gjorde i sovrummet :D

Linnéa sa...

Eve: tyvärr inte, vi har kollat!!

Marie sa...

Nej burrr! Inte sten-golv! Vi har golvvärme och klinkers i tvättstugan och nu i sommar när inte värmen varit på har det knappt gått å stå där inne utan skor. Det bästa är helt klart trägolv, inte gör det väl något att det blir slitet med barn i huset. Ni byter det säkert ändå om 10-15 år...
Kanske det finns trägolv som inte är så tjockt också? Trägolvet vi har lagt in nu är 14mm och det är väl inte så mycket. Det är i alla fall underbart att gå på! =)