torsdag, juni 16, 2011

Träskor

På tal om träskor så tänkte jag ju investera i ett par nya i år. Jag har två par sen innan, ett par bruna som jag köpte 2004 och ett par röda jag fick i examenspresent 2008. De bruna har jag använt sjukt mycket och de är helt utslitna men håller än. De röda sitter inte riktigt lika skönt på fötterna så de har inte använts lika flitigt men ändå mycket.





Jag använder träskor från det att temperaturen tillåter det på våren tills att det blir för kallt på hösten. Jag älskar träskor! Det är så fint och bekvämt. Lite stör jag mig på att det blivit trendigt med träskor. 2004 var det minsann ingen som tyckte jag var cool i träskor utan då fnissades det mest.

Men nu är frågan vilken färg jag ska köpa nu? Jag är lite inne på vita men då vill jag att målningen ska vara i fina färger, rosa och blått till exempel. Mörkblå är ju också jättefint.. Och de rosa är supersöta. Och vilken färg ska Nemo ha??


4 kommentarer:

Sofie sa...

Helt underbara träskor. Köpte ett par sådana röda när jag var i Dalarna för 100 år sedan, något utslitna nu :) Såg att man kan beställa på nätet nu :) Jag hade tagit de rosa om jag varit dig! Hoppas ni får en trevlig resa och tack för en trevlig blogg (som jag oftast är sjukt dålig på att kommentera....)

Magdalena sa...

Jag röstar på de vita eller rosa till dig & mörkblå eller gröna (om det finns?) till Nemo.

Ha det underbart uppe i norr & hälsa.

Pussar från Södervidinge!

Linda sa...

Tycker de rosa var fina. Nemo kanske skulle passa i mörkgröna, eller limegröna om det finns :D

Marie sa...

Tänkte också skriva gröna till Nemo...
Annars skulle det vara sött med ett par röda tycker jag. =)
Ellen har ett par rosa, dom e verkligen ursöta...
...men hon kan inte gå i dem, är alldeles för vingligt så dom pryder vår byrå här hemma istället. =)