torsdag, juni 16, 2011

Roadtrip

Imorgon åker jag och Nemo äntligen till Kättbo! Som jag längtat! Vi har inte varit där sen i julas och vi har inte träffat mina föräldrar sen i mars så det ska bli riktigt härligt. I Kättbo kan jag verkligen slappna av, ta det lugnt och varva ner. Mitt paradis på jorden. Jag hoppas på fint väder så vi kan bada mycket, det vore härligt. Annars ska vi åka båt, ta en tur till Nusnäs, träffa lite vänner och så ska jag följa med pappa till Dalhalla. Där har jag aldrig varit så det ska bli en upplevelse. Vi firar midsommar där som vanligt och sen åker vi hem på söndagen.

Men hur ska vi få med oss allt??
Vi tar tåget till Göteborg imorgon och åker med Marika resten av vägen så jag kan ju inte ha största resväskan som jag brukar packa i. I den mindre resväskan ska kläder till mig och Nemo, regnställ och stövlar till honom, kamera och hygiengrejer få plats. Jag kan låna det mesta av mamma och behöver inte så sjukt mycket saker men sen så tänkte jag köpa träskor till både mig och Nemo och då tar det ju upp lite plats när vi ska hem.

Men det löser sig! Idag tvättar jag och lägger fram det som ska med så får vi se hur det går. Synd man inte kunde räkna med fint väder hela veckan för då hade det varit lugnt.










Somrar i Kättbo

2 kommentarer:

Marie sa...

Härliga bilder!!

Önskar också fiiiint väder till midsommar helgen...suck, vet något år då vi till och med haft tunna vantar på Axel vid stugan.
Men nej, nu ska jag försöka vara positiv och "tänka" fram det fina vädret!! =)

Lycka till på resan upp!!

Anonym sa...

Ååå så fina bilder, det ser ju helt underbart ut det skulle man vilja se i verkligheten!!
Hoppas resan upp går bra!!

Kram Jenny p