söndag, juni 26, 2011

Äntligen hemma!

Det har varit en lång dag med många timmars resande. Vi lämnade Malung i Marikas bil i god tid för att vi skulle hinna med tåget från Göteborg till Lund. Men två mil från Göteborg hamnade vi i värsta trafikstockningen och tiden rann iväg. Vi lyckades komma runt det värsta och trodde vi skulle hinna men då hamnade vi i en broöppning, sån jävla otur! Vi missade tåget med tre minuter men som tur var gick det ett till tåg några minuter senare. Jag stressköpte en biljett och vi hoppade på tåget med fyra minuter till godo. När vi hittade våra platser visade det sig att de inte ens var bredvid varandra och dessutom i en tyst kupé. Lyckat! Om man fyller i att man reser med någon på 0-6 år, varför går det ens att få sånna platser? Det var liksom inte fullbokat heller.

Men slutet gott, allting gott. Nu är vi hemma igen och Nemo var så glad att träffa sin pappa igen! Men vi saknar mormor och morfar som tagit hand om oss så bra den här veckan!



2 kommentarer:

Juristen sa...

Skönt att ni e på säker mark! Nu kan hästen komma när han vill o känner sig redo... Hur löste det sig med platserna?

Linnéa sa...

Juristen: Eller hur, nu är jag redo för att föda! Svänger förbi dig på vägen. :) En snäll kille erbjöd sin plats så vi kunde sitta bredvid varann. Annars hade väl Nemo kunnat sitta på sätt framför mig vid nån främmande person. Bra jobbat SJ!