torsdag, juni 09, 2011

Personal shopper

Jörgens kusin har fått en bebis och han ojjade sig lite över att han var tvungen att handla en present till bebisen eftersom han ska dit imorgon. Att köpa barnkläder och sånt är inte riktigt hans grej. Däremot är det ju väldigt mycket min grej så Jörgen erbjöd sin bil till mig så jag kunde köra till Nova Lund och fixa en bebispresent till honom. Min plan var att åka idag när jag lämnat Nemo på dagis men eftesom det är ultramysväder så tar jag den turen imorgon istället.

Så när jag kom hem efter att ha lämnat en överlycklig Nemo på dagis (hej då mamma!!!) så kröp jag ner i sängen och tittade på säsongsavslutningen på Desperate Housewives som jag missade (!!!) i tisdags. Så spännande!! Jag har gjort lite nytta också, har tvättat en maskin underkläder och kör nu en maskin med handdukar plus att jag har dammsugit. Nu ska jag äta lite lunch och sen återgå till att kolla på Kanal5play.

Det är så lyxigt att kunna vila när jag känner för det och jag är väldigt tacksam för det. Jag har svårt att slappna av och inte göra en massa måsten för då känner jag mig lat och oduglig men det här är ju faktiskt min tid att vila och ta det lugnt inför det som komma skall. Lättare lär det ju inte bli de kommande veckorna direkt.





I söndags var vi ju i Kalles föräldrars sommarstuga. Den ligger ett par minuters promenad från havet och sista biten går man på en brädgång. Och Nemo tyckte det var sjukt kul att springa på den, om och om igen. Det är så härligt att se lyckan i ens barns ögon när de gör något de tycker är så roligt.

Inga kommentarer: