måndag, juni 27, 2011

Föräldrar och barn

Imorgon kommer tidningen ut som Nemo är med i. Jag har redan fått den och det är jättefina bilder! Lilla Nemo, så fort tiden går! Föräldrar och barn heter tidningen om ni vill se alla bilder och Nemo signerar självklart till den som vill!



3 kommentarer:

Eijlert... sa...

Åh det var inte illa, det ska jag kolla in. Du o Nemo är ju nästan kändisar. Var ni inte med i nån tidning förut också? Kram Elin

äppelblomman sa...

Åhh va kul att läsa den! Ska genast köpa imorgon!
Kommer så väl ihåg den gången du var med o var gravid med nemo... Jag var typ i v 10 o hade inte berättat de för så många. Men så köpte jag iallafall tidningen och träffade på min granne. Hon tittade lite misstänktsamt på mej o frågade om jag var med barn...? Nej jag köper den bara för att min kompis Linnea är med och så blev jag knallröd i ansiktet... Men de var ju enbart för att du var med som jag köpte den så jag ljög iallafall inte;-)
Kram K

Linnéa sa...

Elin: Ja nu är vi lite kändisar. Jag var med i samma tidning när jag var gravid med Nemo och sen var jag och Nemo med på en bild med lite text i Mama för ett par nummer sen. Nemo har även varit med i Ystad allehanda. ;) Kram!

Karolin: Haha vad lustigt! Tur jag var med så inte ryktet började gå. :)