tisdag, juni 14, 2011

Angelina Jolie

Jag är så TRÖTT på att läsa i alla tidningar om att Angelina Jolie är en sån fantastisk mamma och att hon är en sååå fin människa som tagit hand om barn från olika delar av världen trots att hon kan få egna. Hon och Pitten har väl sex ungar eller nåt nu, varav hälften är adopterade och visst, det är fint att ta hand om barn som behöver det, men kom igen. Hade Angelina varit en vanlig Svensson hade hon aldrig kunnat köpa, förlåt adoptera, barn efter barn från världens olika hörn.

Hade en ensamstående kvinna med ätstörningar, psykiska problem i bagaget och en massa annat skit (som man i och för sig inte har en aning om ifall det är sant) ansökt om adoption hade den kvinnan efter en lååång utredning aldrig blivit godkänd. Men Angelina, hon kan plocka hem barn lite när hon vill, säkert med en generös "donation" samtidigt.

Och visst, det är säkert inte helt enkelt att vara mamma till sex barn men om man har pengar så man kan betala masor av människor att laga ens mat, städa ens hus, bära ens väskor, uppfostra ens barn och torka en i röven om man så vill så då kan väl vem som helst vara en "fantastisk mamma".

Nej, jag vet inte ett skit om Angelina eller hennes familj och jag har kanske gått på allt som skrivit men jag är bara trött på att hon framstår som mamman som klarar ALLT och är en lite bättre människa än alla andra. Det är rätt så löjligt, ge henne samma förutsättningar som de flesta i andra "vanliga" människor och se hur många barn hon lyckats adoptera på egen hand.

Och sen så är det skitlöjligt att alla i Hollywood plötsligt får tvillingar och det är heeelt naturligt även när de är typ 50.





One in every colour, one in every room...

1 kommentar:

Anonym sa...

hahahahaha du är bäst !! jag håller med dig till 100%. Jag vet hur svårt kan det vara med adoptionen här och över allt, men Angelina o Madonna minsan... de lyckas!!! Jag hatar dem, för idioter, för att de är rika och mest av allt för att dem är så himla smala!!!! jag är inte bitter, nej nej, absolut inte...
Kram till dig.
Mercedes,