söndag, februari 20, 2011

Virkhelvete

Jag håller på att virka en födelsedagspresent men den driver mig till vansinne för det blir inte bra! Om jag följa beskrivningen blir det fel och om jag freestylar blir det fel. Jävla skit, så svårt ska det inte vara.

Annars så sitter Kalle och kollar på Big Brother och jag dör litegrann bara jag hör programmet. Deltagarna är jättepinsamma och tillgjorda och bara katastrof. Jag kommer INTE att följa programmet iallafall, Kalle har usel smak! Som straff för att jag fick se början av programmet måste han titta på den nya zombie-serien som börjar ikväll på TV11 klockan 22.30.

Och näsan driver mig också till vansinne. Jag sköljer med saltvatten, smörjer med olja och överdoserar nässpray men kan aldrig andas ordentligt ändå. När den här graviditeten är över kommer jag inte att ha någon skiljevägg i näsan och vara gravt beroende av Nezeril.

Det var mina klagomål för idag, over and out!

4 kommentarer:

Elin sa...

Vad är det för ny zombie-serie som börjat!? Jag sörjer att Walking Dead säsong 1 är slut, jag kan behöva lite påfyllning! :)

Linnéa sa...

den börjADE igår på tv 11 men jag missade det mesta av den tyvärr men hoppas kunna följa den mer sen. den gick så sent och avsnittet var 1,5 timme långt men jag hoppas att det bara var pilotAvsnittet så alla avsnitt inte håller på till 00 på natten, det är lite för sent för mig. :)

Tess sa...

Blev oxå tvingad att se början av BigBrother och jag fick gömma mig i kudden då vissa var så otroligt pinsamma. Kommer absolut inte följas här hemma heller.
Kram

äppelblomman sa...

Jag kollade på den serien och måste säga att jag tyckte den var ganska bra! Så den kommer jag att fortsätta se!
Kram k