torsdag, februari 24, 2011

Helg på ingång

Jag sitter på jobbet och är proppmätt. Bakade en banankaka eftersom det låg fyra halvruttna bananer i kylen och har provsmakat två bitar. Jag har jobbat sen 12.45 för jag gick in lite tidigare idag, börjar annars 16 när jag jobbar natt. Imorgon slutar jag 9.30 och ska då hem och slappa lite innan jag ska hämta Nemo klockan 14 gick och på dagis.

Det har gått superbra att ämna honom den här veckan, bättre än någonsin. Idag blev han inte ens ledsen när Kalle gick och det känns så skönt! Han trivs där och idag hade de varit på biblioteket berättade Kalle. Nemo älskar ju böcker och tycker om att vara där. Ser fram emot en mysig helg med skruttungen!

Annars händer en hel roliga saker i helgen. Kalles kompis Alex är i Sverige på besök och kommer hem till oss imorgon och även Jörgen kommer. Vi ska käka lite och sen ska de väl dricka lite sprit kan jag tänka mig. Orättvist. Jag försöker övertala Marika att komma så jag får lite tjejsällskap.

På lördag tänkte jag måla väggarna i Nemos rum och hans små möbler. Kalle tömde rummet på skit idag så det ska vara klart att börja fixa med nu! Som jag längtat. Jag ska sy gardiner och små kuddar och sätta upp tavlor och väggdekorer och väggordet som ska vara ovanför sängen. Det är nu det roliga börjar. Vi ska även inreda en liten myshörna med fotölj uppe vid trappen där jag hade symaskinen innan. Lite trist att inte ha någon syhörna längre men jag får hitta på en annan lösning. Det blir jättebra att sitta där uppe och läsa sagor för Nemo innan han ska sova. Nu har vi ju alla böcker där uppe också så det får bli en läs- mys- och virkhörna. Jag ska ta lite foton nu när det börjar likna något så ni får se.

Nu ska jag snart se på Lyxfällan, efter det hämta tvätten och sen lägga mig. Ha en fortsatt trevlig kväll!

1 kommentar:

Tess sa...

Låter som att det kommer bli en trevlig helg. Själv hoppas jag på detsamma. Ska ha lite kalas och sen en shoppingdag. Skojigt.
Kram