söndag, februari 13, 2011

Oflyt

Igår när vi kom hem från Bena och Evelina (efter världens bästa dag och kväll) så kände sig Kalle illamående. När jag gick upp med Nemo idag var han rätt dålig i magen och när Kalle kom upp var han också det. Men Nemo var pigg och åt som vanligt så på eftermiddagen tog vi en tur mot Nova Lund för lite stövel-shopping. Men i bilen på vägen dit spydde Nemo upp tre prinskorvar och ett gäng makaroner. Lovely. Det var bara att vända hem och lämna av Nemo för att sen köra till ICA och köpa en massa magsjuke-mat.

Nemo har inte velat äta mer idag men drack vatten och välling innan han la sig. I övrigt har han varit som vanligt och Kalle mår mycket bättre redan så förhoppningsvis blir det inte värre än så här.

Det är så typiskt att det här hände just idag för Nemo får inte gå till dagis imorgon eftersom han spytt och imrogon ska vi på UL och dit får han inte heller följa med. Båda Kalles föräldrar jobbar och de enda som är lediga är andra med små barn som nog helst inte tar sig an någon som är magsjuk.

Men så ringde Mikael för att fråga nåt om jobbet och då skojade jag med honom och frågade om han ringde för att erbjuda sig passa Nemo imorgon. Javisst, sa han direkt. Hur jävla snällt?? Så om Nemo inte är dålig inatt och imrogon så skjutsar vi honom till Mikael så att Kalle kan följa med på ultraljudet. Det hade varit så sjukt tråkigt om han inte fått vara med och vi vill inte avboka tiden eftersom de har dåligt med tider och man vill ju se nu hur allt ser ut, inte vänta ett par veckor.

Så tack vare världens snällaste Mikael får Kalle också se bebisen imorgon!

Inga kommentarer: