lördag, februari 05, 2011

Nytt hus och ny bebis

Idag har jag och Nemo varit på en riktig utflykt. Eftersom golvfixandet på övervåningen fortsatte idag så packade vi in oss i bilen och åkte till Kävlinge för att hälsa på Ola, Maggi och Alba i deras nya hus. Jättefint hus och det är så kul att de flyttat dit. Det är så härligt med mysiga hus och fina trädgårdar och allt blir så mycket enklare när man ska umgås. Inget farande i stan och hitta parkering och i vår och sommar kan man vara ute och barnen kan leka och, ja, jag älskar att bo i hus helt enkelt.

Vi får en sväng till Saxtorp och hämtade en påse jag glömt på jobbet som Mikael tagit hem och sen åkte vi till Södra Möinge och hälsade på Elin och David som äntligen fått komma hem med lilla Noa. Vilken go liten bebis, så söt och snäll. Jag fattar inte att Nemo varit så liten, och jag fattar absolut inte att vi ska få en till.

Framåt kvällen åkte vi hem till Maggi och Ola igen och åt en god middag och umgicks lite mer. Framåt 21 var Nemo så trött (han brukar lägga sig vid 19.30) att vi begav oss hemåt igen. Men jag ser redan fram emot nästa gång vi ska dit och hälsa på!

Nemo och Alba hjälper Maggi att sätta in i diskmaskinen...

1 kommentar:

Elin sa...

Ååååååh, nu vart ju jag också sugen på att bo i hus! Men det är så jalans dyrt så det har vi inte råd med på ett bra tag! :-(