söndag, februari 27, 2011

Helgen

Den här helgen har varit riktigt rolig och bra, det känns lite sorgligt att den snart är slut faktiskt.

I fredags kom Alex och Jörgen på besök och åt middag. Vi kollade på På Spåret och Marika kom framåt 22-tiden. Vi satt uppe och pratade en stund men strax efter 00 gick jag och la mig.

Igår gick jag upp med Nemo vid 7-tiden. Vi väckte Marika och åt välling och tittade på Barnkanalen en stund innan Marika åkte och fixade nybakt bröd till frukost. En efter en av de lite bakfulla killarna trillade in i köket och vid 11 förvandlades jag till arbetsledare och delade ut uppgifter till alla. Jag målade väggarna i Nemos rum och Marika grundmålade Nemos små möbler.

Framåt kvällen gjorde jag och Kalle oss iordning för att gå på en efterlängtad date! Marika och Jörgen hade tidigare i veckan bestämt sig för att erbjuda barnvakt kvällen till ära och det tackade vi direkt ja till. Vi åt tapas i Lund och pratade en massa och hade en mycket trevlig stund. Efter maten köpte vi med oss en stor godispåse och åkte hem. Marika la precis Nemo och det gick hur bra som helst. Han sa godnatt och somnade utan ett ljud. Det hade gått bra hela kvällen. Nemo hade badat och sagt att Marika var fin och de hade kollat på Mamma Mu och Pettson. När Marika och Jörgen pratade när Pettson börjat så tittade Nemo på dem och sa: Scchhhhh! med fingret på munnen. Så jävla gullig, det har han aldrig gjort förut och jag vet inte vart han fått det ifrån.

Idag har vi slappat, spelat spel, målat klart möblerna och städat till kaninerna. Lite efter 15 körde Marika mig till jobbet och sen åkte hon till Göteborg igen. Det har varit en kanonhelg och Nemo har stortrivts med allt sällskap. Han har häng efter Marika hela helgen och direkt hon gått iväg så har han gått efter och ropat: Marika, Marika! När han slagit sig och blivit ledsen har han inte velat att jag ska trösta honom utan sprungit till Marika istället.

Nu kommer huset kännas tomt men jag ska jobba rätt mycket i veckan och på lördag kommer mamma! Äntligen!

2 kommentarer:

äppelblomman sa...

Underbar helg, synd bara att den alltid ska vara så kort...

Psst... Du har något att hämta på min blogg bara för att jag tycker så mycket om din blogg!♥
Kram K

Jennie / Limepuff.se sa...

Åh vilken toppenhelg! :D