tisdag, februari 08, 2011

Storm

Om det inte varit storm ute idag hade det varit en riktig vårdag. 6-7 plusgrader och värmande sol. Men storm var det och när jag körde ut från gården imorse såg jag att ett av våra stora träd blåst omkull och låg över vägen. Så drygt.

Jag och Nemo var i Malmö idag och svarade på frågor, lämnade hans matdagbok, mätte, vägde och lämnade blodprov. Nemo skötte sig exemplariskt och jag blir så stolt över honom, han är verkligen sjukt duktig.

Efteråt for vi till Mirijam en sväng och fick goda mackor och hängde en stund. Vid 14 var Nemo så trött att han höll på att krypa ur skinnet så då åkte vi hem. Här hemma höll Kalle och hans pappa på att bygga bokhyllor som vi ska ha på en sidan där man kommer upp för trappen. Perfekt att utnyttja en liten yta där man inte kan ha något annat och så kan man inte gå där och riskera att trilla ner. Det blir så fint där uppe och nu skulle jag vilja ha en fin fåtölj och lampa och en liten laptop där uppe istället för datorbord och symaskinsbord. Kanske i framtiden, nu vill jag mest att Nemo ska kunna flytta upp. Eller så får han sova hos oss tills han blir 15, det går också bra.

1 kommentar:

äppelblomman sa...

Han tycker säkert om att få sova hos er tills han blir 15 år;-) Då kan han ju ligga därinne med sin tjej, hi hi