fredag, februari 18, 2011

Toppendag!

Vilken bra dag vi har haft! Helt underbar. I förmiddags kom Kalle och Nemo till Lund och vi köpte två par byxor och en kofta till bebisen inne på KappAhl. Sen gick vi till frisören och lämnade av en lite nervös Kalle för att sen uträtta några ärenden. När Kalle ringde och vi skulle mötas igen blev jag lite nervös för tänk om frisyren inte alls blivit bra? Men jag behövde inte oroa mig, det blev supersnyggt! Verkligen ett bra klipp och hon fattade grejen med att inte styla håret utan att det skulle vara lite ovårdat och rufsigt.

Vi käkade lunch på McDonalds och åkte sen till Willys och storhandlade. När vi kom hem somnade Nemo i sin vagn och jag och Kalle låg och slumrade i soffan och blev rejält sega. Men vi tog oss i kragen och har haft en supermysig kväll där vi kollat på Pippi, Nemo har bajsat på golvet, duschat och kutat runt i morgonrock. Jag bäddade rent i sängarna och Nemo hoppade som en galning, han tycker det är sjukt kul.

Nemo fick lite popcorn i en skål och behövde inte gå och lägga sig förrän i första pausen i Let´s Dance så han fick lite extra fredagsmys idag.

Jag ska läsa lite bloggar nu och sen ska jag testa en sån där grej man sköljer näsan med som jag köpte på Apoteket idag. Jag vaknar ju på nätterna och är totalt igenmurad plus att näsan rinner så jag kan inte sova. Sjukt störigt och det går varken att få in eller ut nånting, det är helt stopp. Jag överdoserar nässpray fast jag vet att man itne ska göra det, men jag överlever inte annars. Men ikväll ska jag skölja näsan ordentligt med saltvatten och hoppas på en god natts sömn!


3 kommentarer:

Evelina sa...

MEN! Vill se Kalle ju! Puss!

MiaMaria sa...

Jag vill oxå se Kalle!!

Kan för övrigt rekommendera att smörja in insidan av näsan med olja, det har hjälpt mig. Finns speciell näsolja men det funkar oxå med babyolja. Tydligen så är slemhinnorna i näsan inte som de ska under en graviditet och behöver lite hjälp på traven =)

nina sa...

ja var e kalle? :)