torsdag, februari 17, 2011

Klippning!

Jag är på jobbet, började klockan 16 och ska jobba till 9.30 imorgon. Klockan 10 kommer Kalle och Nemo till Lund för en mysig dag. Men huvudanledningen till deras, eller iallafall Kalles, Lundabesök är en klippning!

Kalle har JÄMT haft samma frisyr, långt. För ett år sen klippte han äntligen upp håret men behöll längden och det tyckte jag var skitsnyggt. Men Kalle har blivit sugen på ytterligare ett klipp men ett lite mer vågat. Han har pratat om det länge men det har liksom aldrig blivit av så i måndags när jag hade time to kill innan jobbet gick jag in på SKULT och bokade och betalade en klipptid till Kalle klockan 11 imorgon.

Kalle blev jätteglad för överraskningen men liten nervös också tror jag. Han har frågat mig om jag tror att han kommer att se mer mogen ut eller mer barnsglig i sin nya frisyr men jag har faktiskt ingen aning. Det är så svårt att tänka sig Kalle i något annat än långt hår eftersom han har haft det i typ 100 år. Kalle är rädd att de ska använda någon slags maskin i klippningen eftersom det är hans största fasa så jag ska följa med och hjälpa honom förklara frisyren. Men han ska ha med sig bilder också.

Typ så här vill Kalle klippa sig:


Vad tror ni, hiss eller diss?

3 kommentarer:

Ja, jag då sa...

Gör´re, gör´re!

Mirijam sa...

GUVASPÄNNANDE!

Mirijam sa...

Alltså: HISS!