torsdag, februari 03, 2011

Torsdag

Nemo har sin första feberfria dag den här veckan och jag hoppas det fortsätter åt det hållet. Han hostar och är snorig och hes men mycket bättre. Själv är jag snorig igen, har huvudvärk och ont i halsen. Jag har varit i förkyld i stort sett hela tiden sen i början av december med ett par dagars uppehåll här och där. Lovely.

Jag och Kalle har tagit ett gemensamt krafttag och städat här hemma och det känns härligt inför helgen. Jag jobbar från 16 idag till 9.30 imorgon och är sen ledig en hel vecka eftersom brukaren ska åka iväg. Lite typiskt så här i början, hade varit perfekt när mamma och pappa varit här eller ännu längre fram i vår.

I helgen ska Kalle och hans pappa jobba med golvet där uppe och förhoppningsvis bli så klara att det går att komma upp där. Själv ska jag ta en tur till Kävlinge och hälsa på hos Maggi, Ola och Alba i deras nya hus och om Nemo inte är för snuvig kanske hälsa på Elin och David som äntligen fått komma hem från sjukhuset med sin lilla Noa.

Och min mobil tvärdog imorse. Så jävla drygt. Skärmen flimrade till och sen har den varit svart. När jag satte i en laddare blev hela telefonen kokhet så det känns som att den gjort sitt. Så när jag kommer till jobbet får vi ta en tur till Telenor-butiken och skaffa en ny telefon. Kalle tycker jag ska ha en Iphone men jag vet inte om jag orkar lära mig en sån, vi får se vad det blir.


Nemo tillsammans med sina bästa kompisar Marika och Jörgen. De kommer bli nya bebisens gudföräldrar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du MÅSTE skaffa en iphone har haft min en vecka och jag förstår inte hur jag kunde överleva innan haha

Det är inget svårt att lära sig och massa skoj.

Absolut den bästa pryl jag NÅGONSIN ägt

kram evelina

MiaMaria sa...

Iphone is the shit! Och man lär sig snabbt även om det finns 100 finesser till som man bara lär sig om man nördar runt på forum och läser bruksanvisningen

Anonym sa...

Ååå jag vill oxå vara med och hälsa på! Ta bilder och maila mig:) Hälsa dem så gott! /Marika