tisdag, december 28, 2010

Slappt

Vi har inte gjort så mycket idag heller. Skönt men fast jag sov till 9 imorse blev jag dödstrött efter middagen och somnade en stund i soffan. Vi har mest varit inne idag eftersom det varit så kallt men på eftermiddagen var vi ute en stund. Det var -15 men Nemo var varm och go i sin overall. Bra att veta att den billiga overallen från Ullared funkar hur bra som helst i kylan, 229 kronor tror jag att jag gav för den.

Imorgon skulle det bli väldigt kallt igen men på torsdag skulle det bli mildare så då ska vi ta och åka lite pulka nerför kapellbacken.

Vad har ni för nyårsplaner? Vi har firat nyår här de senaste åren och brukar äta trerätters middag och spela spel och så blir det även i år. Lugnt och skönt. Menyn är inte bestämd än men jag tror det lutar åt porterstek som huvudrätt iallafall. Jag är sugen på minipajer med chevreost och aprikosmarmelad till förrätt men vi får se vad det blir. Vad ska ni äta för smarrigt?


Jag och Nemo i somras. Jag börjar längta efter vårens första riktigt varma solstrålar, det är en härlig tid.

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Jag ska jobba = äta asgod mat från en cateringfirma, nomnomnom! Dom där pajerna lät asgoda, vi kan tänka oss dom när ni bjuder på middag nästa gång :)

Jenny Shima sa...

Vi kommer att ha lite tapas, skinka, ost, oliver till förrätt, till varmrätt blir det varmrökt lax med romsås och till efterrätt chokladsufflé :).
Gott nytt år!