torsdag, december 09, 2010

Mätt och trött

Jag har precis landat i soffan efter en dusch och är svintrött och jättemätt. Efter kvällens köttfärssåsmiddag blev vi inbjudna till grannarna på sjukt god fika.

Idag har vi varit på Lammet och hälsat på, dagiset som Nemo ska börja på i januari. Jag känner mig positiv och glad efter besöket. De hade roliga saker, personalen verkar bra och barngruppen kommer vara lagom stor. 12 barn, 11 pojkar och en flicka kommer de vara nästa termin. Och alla är blonda, Nemo är den mörkaste. Jag tänker mig att det inte kommer bli jättesvårt att skola in Nemo eftersom han finner sig i det mesta och är väldigt trygg och idag knallade han rätt in på avdelningen och började leka så det kändes väldigt bra.

Annars har det varit en lugn dag men jag är trött efter en tidig morgon. Jag börjar känna av hals och näsa lite och vill inte bli sjuk, det orkar jag inte med. Imorgon är det två veckor kvar till julafton och på söndag är det två veckor tills vi åker till Dalarna. Det är helt galet, vart tog tiden vägen?

1 kommentar:

Sara. sa...

Jag har ingen som helst aning om var hösten tog vägen. Jag minns när jag stod i karusellen på jobbet och man drack litervis med vatten och man hade sånna sprayflaskor för att man skulle svalka sig. Men nu, två veckor till jul och jag har ingen aning om var alla dagar har tagit vägen. Skrämmande. Usch.

Sött namn på ett dagis förresten. :)