tisdag, december 21, 2010

Julstress

Imorse ringde Kalles telefon och han svarade medan han låg kvar i sängen. Sånt gör mig sjukt irriterad för då vaknar ju självklart Nemo och har han vaknat ska han upp upp UPP! Jag försökte hålla kvar honom men han blev helt hysteriskt då. Kalle borde ha tagit telefonen och smugit ut innan han svarade, tycker jag.

Jag känner mig inte alls inspirerad och glad idag. Jag känner mig stressad av en massa och så känns det som om att man inte riktigt kan få bestämma saker på egen hand. Tycker ni att man alltid ska anpassa sig efter andra bara för att det ska vara så? Jag tycker man ska vara lite ego och tänka på sig själv. Inte alltid såklart men ibland, inte bara lalla med för att andra blir stötta.

Jag önskar jag kände lite mer julkänsla men det gör jag inte trots att snön ligger i drivor och glittrar där ute och himlen är blå och det är 10 minusgrader. Jag känner mig trött, sliten och skulle behöva en paus med lite ensamtid. Nemo har börjat vakna flera gånger på nätterna och inatt skrek han jättelänge innan han somnade om. Vid 3.30 vaknade han igen och då tog jag över honom till oss för att få sova.

Nu längtar jag till Kättbo för där kan jag slappna av. Inga måsten och där han Nemo både mormor och morfar som har längtat efter honom och vill leka med honom. Det vill väl jag med men mama needs a break, okej?

3 kommentarer:

Mikael sa...

"Jag tycker man ska vara lite ego och tänka på sig själv. Inte alltid såklart men ibland, inte bara lalla med för att andra blir stötta."

Så med andra ord gjorde det inget att Kalle svarade i sängen?

Linnéa sa...

mikael: ja det var ju precis sånna saker som jag menade..

LolitaRegina sa...

Klart mama needs a break ibland! :)
Jag håller fullständigt med dig! Ibland måste man vara ego och tänka på sig själv. Jag har inte Smilla på heltid längre, och visst jag har konstant dåligt samvete när jag inte har henne.. men jag vet också att när jag har henne - då är jag en så j-vla bra mamma! :)