måndag, december 20, 2010

Trots

Jag och Nemo tog en tur till Malmö idag för att köpa de sista julklapparna. Vi hann knappt vara i stan en timme innan Nemo blev tokig och inte ville sitta i vagnen. Och inte ville han gå dit jag ville gå. Och inte ville han bli buren. Suck. Men jag köpte en till julklapp till honom och en fin skjorta och så fixade jag kusinpresenter. En trevlig lunch med Maggi, Alba, Elisa och Agneta hann vi med innan vi gick till min farbror och fikade med honom och farmor och bytte julklappar.

Imorgon ska vi till Agusa för att fira gammeldags jul och på onsdag ska jag åka till Svedala och lämna julklappar där och på torsdag ska jag baka bröd och göra de sista förberedelserna inför julafton. Vi ska fira hos Kalles föräldrar med släkten på Kalles pappas sida och vi kommer vara 18 personer. Hur många prinskorvar behöver man köpa då tror ni? Vi har ansvar för prinskorvar, snaps, bröd och varmrökt lax.

På annandagen flyger vi till mina föräldrar och det ska bli så otroligt skönt att slippa köra hela vägen. Speciellt nu när vädret är som det är. Bara det inte blir sånt oväder att flygen inte går, då dör jag.

Nu ska jag gå och lägga mig, Nemo skulle upp okristligt tidigt idag och sen var han så sjukt trött att han somnade i bilen vid 7 när vi lämnat Kalle på jobbet. Inte så rättvist tycker jag.


1 kommentar:

äppelblomman sa...

Ja detta trots är inte att leka med, jag vet... Har nämligen 2 stycken för tillfället inneboende hos mej,-)
Åhh visst är den där skjortan fin! Har spanat på den och kanske köper den till grabbarna bus!!
Kram K