tisdag, december 21, 2010

Dålig dag

Usch vilken dålig dag jag har haft. Jag har inte orkat ta mig för någonting, knappt orkat underhålla Nemo, känt mig ledsen och trött och allmänt värdelös. Jag hatar att må så här, jag vill känna lyckan sprudla i kroppen och ett pirr inför julen och allt roligt som händer. Och när man inte vet riktigt varför man mår som man gör så är det så svårt att göra något åt det.

Vi skulle ju till Agusa och fira gammeldags jul men Nemo och Kalle fick åka själva för jag mår dåligt och orkar inte vara social och engagerad. Skittråkigt för det är riktigt mysigt med gammeldags jul och god julmat.

Jag har varit ute hos kaninerna och gett dem massa hö nu när det är så kallt. 15 minus men det var skönt att få lite frisk luft. Jag ska ta en dusch nu och sen bara vila. Spela tv-spel eller se på Vänner. Jag hoppas jag mår bättre imorgon och att det blir en roligare dag!

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Men gumman, du som har så mycket att vara glad för. Dock förstår jag hur du känner, har också hamnat i någon slags halvdepression vilket känns tråkigt nu inför Jul. För mycket som har hänt helt enkelt. Men efter regn kommer solsken...:-)

Puss & kärlek

Anonym sa...

Cheer up, it gets a lot worse. :-)