lördag, juli 17, 2010

Jag skjuter upp semester-del-2-inlägget för det är så många bilder så jag orkar inte riktigt fixa med det nu. Jag berättar om dagen istället.

Jag, Kalle och Nemo åkte till Vombsjön och badade. Det var supervarmt i vattnet och Nemo tyckte det var riktigt kul att bada. Han skrattade hela triden och provade sin Swimpy för första gången. Det är en badring med en sits i och den kan jag verkligen rekommendera. Så länge Nemo bottnade gick han själv med den i vattnet och sen sprattlade han med benen dit han ville och vi snurrade honom och höll på. En riktigt kul grej.




Framåt kvällen kom Alex och Jörgen hit så vi har druckit rödvin, grillat och haft en väldigt trevlig kväll. Nu har den hembrända spriten och flädersaften åkt fram så då tackade jag för mig eftersom jag ska gå upp med Nemo imorgon. Jag är proppmätt efter den goda maten och pajen jag gjorde till Jörgen som tack för att han lagade min fjärilsring. Det är en sån från HM som typ alla har bloggat om som gick sönder efter typ en timme. Men snälla Jörgen lagade den så då fick han en hallon- och blåbärspaj.





Nej nu får jag väl ta och lägga mig, Nemo tycker antagligen det ska bli en riktigt tidig och härlig morgon morgon!

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Wow vilken underbar modern jane fonda stil du har fått till! I love!!

Linnéa sa...

haha tack. :) jag hade det som vanligt hårband först men sen blev jag lite full och kände mig wild and crazy. ;)

Juristen sa...

Vad e det jag ser?!??!?!? En mainstream-tröja...? Det kan väl ändå inte...