tisdag, juli 06, 2010

Idag åkte jag och Nemo till Pema lågprisvaruhus utanför Hörby. Det är en riktig skabbaffär med en massa skit men de har mycket scrapbooking-grejer som jag ville kolla in. Nemo fyller ju ett år snart (!) och ska ju ha kalas så jag tänkte göra lite fina inbjudningskort. Men det var svårare än jag trott, det fanns ju sjukt mycket och jag har aldrig scrappat innan och hade ingen aning om vad jag behövde eller ville ha. Så det blev några olika ark papper, klistermärken, stämplar och band.

Nu får ni som är lite mer scrap-erfarna ge mig lite tips! Jag gjorde ett testkort ikväll och det såg okej ut men kanske lite b..? Har ni tips på sidor eller bloggar eller kan berätta om något ni själva tycker är att veta så let me know.

Söt ponny i Kättbo

6 kommentarer:

http://limbergivitavillan.blogspot.com/ sa...

Gå in på mojmojmoj hon finns på min blogg där kan du följa scrapboking =) och annat pyssel.
Jättefint kort på dej längst upp på bloggen.

Puss puss

Jenny Shima sa...

Jag har testat att scrappa men eftersom jag inte riktigt är den pyssliga sorten blev det väl sådär. Men jag har en kusin som är jätteduktig. Länken är http://kristinaalritzson.blogg.se/

erika sa...

en gammal kursare till mig håller på med det och är väldigt duktig vad jag vet. Har inte så stor koll på den världen men de ser tjusiga ut iaf! Här är den: http://www.kreativ365.se/

äppelblomman sa...

Vad fint foto på dej på den nya "framsidan"!!

Linnéa sa...

tack för era tips och att ni tycker bilden var fin, jag blir så glad när ni lämnar era kommentarer. :)

Marie sa...

Har lagt in några länkar på min blogg. Men det är så trögt i hjärnan, kommer jag på någon mer så hör jag av mig.
Vad kul att du pysslar lite också! Är avis på dig som kan åka och titta på grejerna innan du köper. På nätet blir det liksom lite som grisen i säcken... Men som sagt, så är det ju när jag valt att bo där jag bor... =)
Blev sporrad, ska nog ta å pyssla lite istället för att sitta här hela kvällen!
Hoppas det går bra!