måndag, juli 05, 2010

I förmiddags ringde min mamma och berättade att Ebba har gått bort. Ebba är mina föräldrars hund och hon har funnits hos oss sen jag var 15 år. Jag sa hej då till henne i lördags morse och berättade att hon snart skulle komma och hälsa på mig. Men i lördags kväll blev hon jättedålig, var lite bättre igår men imorse fick de åka in akut och hon fick somna in.

Ebba blev äldre än vad de flesta hundar i den storleken blir och hon levde världens bästa hundliv! Hon slapp vara sjuk och ha ont och levde tills hon blev riktigt gammal och det känns skönt. Men samtidigt är det så sorgligt och ledsamt. Hon var så snäll och go och var en riktigt rolig hund. Jag kommer sakna henne så mycket och det kommer vara så tomt att komma till Kättbo.

Men mest tycker jag synd om min mamma och pappa, Ebba var deras bästa vän. Vi får försöka tänka på alla positiva minnen och trösta oss med att hon levde länge och lyckligt. Lilla Ebbisen, hoppas du har det bra nu!

7 kommentarer:

Evelina sa...

Usch! Era stackare. Det är alltid jobbigt när en kär vän går bort oavsett om det är en människa eller ett djur. Kram!

Anonym sa...

Vacker hund!! Alltid sorgligt när ens djur går bort. Hittade in här på din blogg via en annan blogg. Gillar den!

Magdalena sa...

Beklagar verkligen sorgen. Jag vet hur det känns och det är lika hemskt varje gång. Hon levde det bästa liv en hund kan önska.

Hälsa dina föräldrar från mig/oss.

Puss

Mi o Rille sa...

Vad tråkigt! Jag blev ledsen när jag fick höra det här. Alltid gillat Ebba, hon var en vacker och klok setter. Som alla settrar lite speciell :)

Hon är väldigt saknad av oss!

Jenny Shima sa...

Det är alltid jobbigt när husdjuren går bort, de är ju som familjemedlemmar. Hon fick ett bra liv och levde länge och nu busar hon loss i hundhimmeln.

Elisa sa...

Usch, det är alltid lika tråkigt när man förlorar en liten vän :-( Men Ebba verkar ha haft en superbra liv, där hon varit älskar och ompysslad.

Stor kram
Elisa

Linnéa sa...

tack allihop, ni är så goa och snälla.