måndag, juli 12, 2010

Imorgon åker hela familjen Siljesvärd-Jönsson på sin första semester tillsammans. Vi ska köra till Linköping där vi har lånat en lägenhet och när vi kommer fram tänkte vi kolla runt lite på stan eftersom ingen av oss varit där innan. På onsdag kör vi vidare mot Norrköping och Kolmården och jag hoppas på att få träffa den fantastiskt snälla Sara som gett oss biljetterna. Vi sover över en natt till i Linköping för att på torsdag köra hemåt igen. Men på vägen ska vi stanna till i Skillingaryd och hälsa på Karolin och hennes familj. Jag och Karolin gick i skolan i Malung tillsammans och jag minns inte när vi sågs sist. Hon gick en klass över mig på gymnasiet så sist vi sågs kanske var när hon tog studenten? Kanske på någon fest efteråt jag inte minns men länge sen var det iallafall så det ska bli roligt. Kul att träffa hela hennes stora familj också så Nemo får leka med Douglas, Alfred och Fabian.

Så det blir ingen bloggning på ett par dagar, såvida ingen snäll människa vill berätta hur man gör för att blogga från en Iphone för då kan jag blogga från Kalles. Om jag får låna den.


4 kommentarer:

MiaMaria sa...

Gå in på Iphonen i Apps och ladda ner BlogPress (finns en version som är gratis men då kan man bara skriva text om man vill lägga upp bilder kostar det typ 20kr). Fyll i dina uppgifter och sen är det bara att tuta och köra =)

Ha en underbar semester!!

Sara sa...

Jag och Kolmårdens Djurpark hälsar er "vilt" välkomna ;)

äppelblomman sa...

Åååå va det ska bli kul!! LÄNGTAR!!!
Kram K

Mirja sa...

Annars är det väldigt smidigt att maila in inlägg också, du kan välja en mailadress till blogg via blogger.com under inställningar, och sen under "e-post och mobil"