lördag, juli 17, 2010

I onsdags var vi ju på Kolmården och hade en helt fantastisk dag. Vädret var fint men inte jobbigt varmt och det fanns mycket kul att se och göra. Vi träffade Sara som vi fick biljetterna av och det var jätteroligt att kunna tacka personligen. Hon var supergullig och jag hoppas jag fick fram hur tacksam jag var för det hon gjort och hur kul vi hade det.

Vi åt god mat, köpte lite smågrejer till Nemo och tittade på Bamseteatern. Vi var lite osäkra på hur kul Nemo egentligen skulle tycka det var på Kolmården men han verkade faktiskt ha kul. Speciellt att titta på delfinerna och sälarna genom en glasruta tyckte han var spännande och kunde nog ha stått där hur länge som helst. Under teatern satt han knäpptyst och tittade med stora ögon. Efter teatern fick alla barnen krama Bamse och Lille Skutt och Nemo ville självklart träffa dem, och som han skrattade! Speciellt när han träffade Lille Skutt.

Efter att vi varit i djurparken åkte vi på safari med vår egen bil och tittade på lejon, vargar, giraffer och björnar.

Kolmården är verkligen barnvänligt och jag ser fram emot att åka dit igen om ett par år när Nemo är lite större och kan göra mer saker och kanske har en lillasyster med sig.




5 kommentarer:

MiaMaria sa...

När han har en lillasyster med sig?
Är det något du inte har berättat för oss?

Linnéa sa...

ninni: haha jag visste någon skulle reagera. det är lite itnernt mellan mig och kalle, han är övertygad om att nästa barn blir en kille så jag säger jämt att nemo ska få en lillasyster. :)

Linda sa...

Kolmården är verkligen ett trevligt ställe! Men på den sista bilden ser det ju ut som att nemo ska bli uppäten av lille skutt ;)

Evelina sa...

...jag trodde Lille Skutt är vegetarian???!!.... Ni ska nog vara glada att ni fick med nemo hem ;D

Jenny Shima sa...

Kolmården är så fint, vi kommer nog åka dit när Oliver är lite större.

Jag säger likadant om nästa barn :).