fredag, juli 09, 2010

Det måste vara den varmaste dagen hittills idag. Vår termometer i köksfönstret står på 35 grader och där ligger solen inte ens på. Jag sippar på ett glas kallt rosé med isbitar och efter att Nemo har ätit ska vi promenera in till byn och äta pizza för att kicka igång Kalles semester. 4 veckor har han och det ska bli så härligt!

Idag har jag som sagt städat och gjort fint i sovrummet och bytt sängkläder. Nu matchar vi och Nemo påslakanen, jättefina i vit- och rosarutigt. På eftermiddagen cyklade vi med Jenny och Oliver till Mossagården, en ekologisk gård här i Veberöd. Jag köpte basilika och ett örtsalt av märket Di Levas Himalaya Örtsalt som var megagott. Killen som jobbade där var väldigt trevlig och vi fick smaka det på jättegoda tomater och han berättade att han var nyinflyttad till Veberöd. Söt var han också med sina dreadlocks så jag messade Marika att jag hittat ny kille till henne.

När vi kommit hem var Nemo varm och trött så jag la honom i vagnen och sen läste jag i en solstol där jag själv somnade och det var så skönt! Finns det något bättre än att sova utomhus?

Hoppas ni får en trevlig kväll, vad ni än hittar på!



Jag och Marika solar/sover i Kättbo, dagen efter grillfesten

Inga kommentarer: