onsdag, juli 30, 2008

Vilken bra dag det har varit! Vi åkte in till Malmö på förmiddagen, gick på terrariet i Folkets park och sen åt vi lunch i stan. Efter det gick vi till Malmö stadsteater där min farbror gav oss en rundtur. Det var riktigt kul att få komma upp på scenen, åka upp ovanför scenen och se lite mer av hur det går till under en föreställning.

Efteråt köpte vi glass på Glassfabriken och satt i solen innan vi gick i lite affärer och köpte lite fina saker. Väl hemma började Kalle och Richard bygga på kaninernas hagar eftersom Musse börjat rymma igen. Jag och Marie lagade afrikansk mat som blev rätt så god. Måste experimentera med lite kryddor och sånt bara så blir det nog ännu bättre. Det blev nordafrikanska bröd, marockansk kikärtsgryta, couscous och sallad.

Fram till nu har vi spelat Hur fan visste du det, jag har vunnit och ska gå och lägga mig, de andra spelar om andraplatsen. Varför vet jag inte, second place, first loser...

Imorgon ska jag jobba men sen är jag ledig i fyra lovely dagar! Utom den sista för då ska jag operera ut en visdomstand.. Men på fredag ska vi packa picnickorgen och åka på en loppistur med Smygehuk som mål, det ska bli mysigt. Förhoppningsvis kommer Marika och hälsar på en sväng i helgen också.

Nu måste jag gå och sova, sov dåligt inatt och ska jobba länge imorgon.

PUSS PÅ ER!

1 kommentar:

Anonym sa...

Visdomstandoperationen kommer gå jättebra! För min del när jag fick min bortopererad hade jag bara ont första dagen trots det tog nära en timme att få bort den :)