lördag, juli 19, 2008

April
Juli
Till vänster kan man ana en liten gång av kullersten och den har jag grävt fram efter att fotot togs. Har även en massa nya blommor.
Idag har jag och Kalle varit i Malmö hela dagen. Första stoppet blev på Möllan där vi handlade sjukt billiga grönsaker och frukter. Två ananaser för 12 kr, fem gurkor för 10 kr, tre meloner för 10 kr... Jag köpte pelargoner av en snäll gubbe. Det var tre för 25 kronor men sen gav han mig en extra på köpet. En av pelargonerna var en Vit rosen tror jag och den blir nog kanon när den tar sig och blommar mer.
Vi gick en runda på stan och jag tog foto till mitt nya körkort och blev skitful. Det ser ut som ett mugshot och jag ser helt dum ut. Lunchade på Gustav Adols Torg, jag åt thaimat och Kalle skulle prompt vara trendig så han tog sushi.
Vi handlade lite här och var och på vägen upp till Triangeln hittade jag ett fint litet bord med två stolar på Bolagret som jag ville köpa. Kalle var intresserad av det först men när han märkte att jag jättegärna ville hade ångrade han sig och skulle absolut inte ha det. Jag måste byta taktik.
Det började regna så vi tog bilen och körde till Hornbach där vi inhandlade lite krukor, en tulpanpelargon, en orkidé, en vattenväxt och godis till kaninerna och sen körde vi hem. Det slutade regna när vi kommit hem så jag har varit ute och planterat mina nya, fina blommor och planterat ut Kättbos Anna och Sound of silence som jag fick av mamma.
Nu ska jag gå ner och smaka av det nya vinet jag köpte på Systemet idag och äta en kantarellmacka som Kalle gjort. Inte för att jag tycker om det utan bara för att jag har bytt taktik.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni har det så himla fint hos er! Är grymt avundsjuk på ert hus!