söndag, juli 20, 2008

Klicka INTE om du INTE gillar suspensions.

Och kom inte med några dumma frågor heller, eller kommentarer av typen:

AAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!

SJUUUUUUKT!!!!!!!!!!

Respektfulla frågor besvaras gärna.

Kneesuspension i Köpenhamn, november 2007.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var det din första knee? :) Jag gillar nästan knee:n bäst.Den eller susperman är min favorit även om det suger att bli krokad i vader och lår :P

Anonym sa...

hm..vet inte om detta klassas som en dumma fråga men jag som aldrig har hållt på med sånt eller känner nån som gör de måste ju bara få fråga känner man inget alls? Jag har rätt hög smärt gräns då jag en gång i tiden var ung och "dum" (mådde väldigt dåligt). Menar inte alls att självskadebeteende och att hänga i kroppen är samma sak men jag vet att jag inte tyckte att de gjorde ont att skära sig. Hmm..hoppas att denna frågan inte klassas som dum i alla fall.

Anonym sa...

mmmmmmmmmmm :)

Linnéa sa...

tjej: jo det är klart att det känns att hänga i krokar men det är en del av hängningen. Jag har också hög smärtgräns när det gäller saker jag vill göra och då kan jag fokusera bortom smärtan och ta mig igenom den för att uppnå en helt otrolig känsla.

suspension och att skada sig själv har absolut INGET med varandra att göra, vilket många tyvärr tror. jag njuter inte av smärta eller vill att det ska göra ont.

Anonym sa...

Det ser bara så underbart ut :)

Anonym sa...

Ser så ont ut.Spec i knäna. Av nån anlending har jag fått för mig att ryggen gör minst ont/är "bekvämast" att hänga i. Kommer dock aldrig våga prova själv. Du är Modig!