tisdag, juli 15, 2008

Idag är vi lite slitna här hemma. Kom inte i säng förrän 5-6 imorse och vaknade vid 11. Men det var en mycket bra dag och kväll igår. Jag och Kalle åkte till Kiviks marknad och tittade på massor av fina saker. Vi köpte körsbär, blåbärssylt, en elektrisk flugsmällare, en mördarsnigelavrättare och en jättefin hängmatta från Brasilien för två personer. Den var ganska dyr så våra pengar tog slut annars hade jag gärna shoppat lite fler saker. Vi åt langos också, gud så gott det är.

På kvällen grillade vi en massa godsaker och Jörgen kom och åt middag med oss. Sen kom Kalles barndomskompis Jonatan och hans tjej Gabbi och det blev en väldigt trevlig kväll. Vi satt ute jättelänge drack vin, öl och drinkar (=hembränt och cola) och sen gick vi in och lyssnade på musik och spelade Hur fan visste du det? Ett frågespel med frågor som är lite pinsamt att kunna svaret på.

Nu måste jag sätta igång och ta reda på hur jag ska lösa mitt rådjursproblem. De äter ALLT! Det började med rosorna men nu har de kökat upp jordgubbsplantorna, pelargonerna och krusbären också. Tur jag har de flesta pelargonerna på framsidan. Det är så fint där! Alla blommar som fan och jag har ställt ut ett litet bord och rensat bort allt ogräs från stenarna. Mina tomatplantor är sjukt stora och har fått blommor så jag hoppas det kommer tomater snart. Ska ta lite foton så ni får se.


So long!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag säger bara grovkalibrigt vapen...

LolitaRegina sa...

vi har också det där spelet, när vi spelade det första gången kunde vi nästan alla frågor.. ;)
och ja, langos är så sjukt gott!!

Anonym sa...

Att sätta upp cd-skivor i trädgården brukar hjälpa mot rådjur (med den grön-gråa eller hur man ska säga, sidan frammåt), dock är det inte särskilt snyggt.

Anonym sa...

http://www.odla.nu/artiklar/radjur_2.shtml

Anonym sa...

Staket?.... alternativt taggtråd och land minor ;)