söndag, juli 27, 2008

Maggi la upp lite bilder på Fejjan som jag snodde...

Från januari till maj 2007. Det första fotot är verkligen hemskt. Jag hade nyss gått med i VK och var inte så lovely. Jag saknar så mörkt hår. Nu kan jag bara tona det så det är bara så mörkt ett tag.. Jag har förövrigt en fulperiod. Är så missnöjd med mig själv. Antagligen för att jag har gått upp i vikt. 3-4 kilon under sommaren. Fy fan så kasst. Och allt sätter sig på magen, midjan och ryggen direkt. Hatar det! Fattar inte varför jag låter mig själv göra så här när jag vet hur jag vantrivs.
Jag hatar också att jag är en sån tjej som är så fixerad vid mitt utseende och vikten. Som aldrig är nöjd, som gärna klagar. Jag hatar att diskutera sånt på fester men jag dras in i det och gör det iallafall. Varför är det så svårt att vara nöjd med sig själv? För 10 år sen tyckte jag också att jag var ful. Jag visade mig aldrig i bikini eller baddräkt och tyckte jag var tjock. Då vägde jag typ 58 kilo och jag hade dödat för att se ut så nu. Och det värsta är att om 10 år kommer jag säkert säga samma sak om mig själv i dagsläget. Då har man ju eventuellt fått ett par ungar och närmar sig 40 och tiden är ju inte alltför snäll mot en.
Men nu är det bara att ta tag i sig själv och försöka sätta stopp för viktökningen. Jag är ju duktig som sätter stopp efter bara 3-4 kg iallafall. Förra gången tog det 7 kg innan jag fattade. Kanske jag kan lära mig att äta normalt en vacker dag.

5 kommentarer:

Mayumi sa...

Jag förstår hur du tänker. Det ÄR INTE kul att gå upp i vikt när man äntligen lyckats komma iform. Jag har också lagt på mig under semestern men jag känner mera att att det är OK, det får vara så. Semestern har varit en tid för vila och njutning och nu till hösten tar jag nya tag igen med träningen. Ge inte upp nu, du har tid att komma i form! :)

Anonym sa...

Hej gumman! Bli inte ledsen eller arg. Du är hur snygg som helst! Det är bara att börja om och äta "bra". Du kan, det vet jag!

Om du tränar eller motionerar hjälper mycket.

* kram *

Torbjörn sa...

Snart börjar träningen igen och då blir vi grymt vältränade :-) Man får feta till sig lite på sommaren, jag har nämligen själv gjort det...bådar inte gott inför malmöfestivalen...

Mitt nästa mål(innan jag fyller 30) är att skaffa ett sex-pack(inte öl då...), då får vi peppa varandra!

LolitaRegina sa...

känner igen mig i varenda ord.. det här inlägget kunde jag lika gärna ha skrivit i min blogg...
det är tragiskt att man aldrig kan vara nöjd med sig själv, men jag tycker DU är supersnygg i alla fall! :)

Anonym sa...

Usch ja! Vem har inte jojobantat? Kan rekommendera det här inlägget om matbegär:

http://johannaskost.blogspot.com/2008/07/om-att-ha-matbegr.html

Kram! :)