söndag, juli 06, 2008

Regne öser ner och det har det gjort sen igår kväll. Det var mysigt att somna uppe på loftet med regnet smattrande på plåttaket men fan så kallt det var. Vi var hos Karin igår och åt middag och spelade kort. Jag och Lotta var ett lag men det gick sjukt dåligt. Konstigt nog var det den som skrev poängen som vann...

Eftersom regnet öser ner idag tyckte jag vi skulle spela spel hela dagen, men det tyckte inte pappa så nu håller han och Peter på att riva köket. Jag gick till Marre och Rille och spelade Nintendo Wii istället. Men jag har fått gå hem två gånger för att Musse bara rymmer, eller parabolöra som han kallas här. Han hoppar över staketet hela tiden så nu får han vara inne.

Jag ville grilla ikväll men ska istället göra mexicanska chilibönor med mörk choklad och det är sjukt gott. Nachos, sallad, ost och gräddfil till. Mums! Jag gjorde en efterrätt i förrgår som vi ska äta idag. Jag har tagit en form med löstagbar kant och smulat sönder Bragokex i botten. Sen har jag vispat vaniljvisp med krossad choklad i och hällt över kexen, och nu har det stått i frysen i två dygn. Det är en sjukt god och enkel efterrätt.

Usch så onyttigt det blir när jag är här. Men jag har motionerat alla dagar utom idag. Igår cyklade jag 1,1 mil där största delen består av grusväg plus en killer-backe. Mina ben var som gelé efter men det var bra träning iallafall. Färgade håret gjorde jag igår också, nu är det så fint så fint.

Imorgon ska mamma jobba mellan 11 och 15 i Mora och då ska jag hänga med och gå på loppis och åka till Nusnäs en sväng.

Nej nu kommer Elli och Olle, jag ska köra dom till Johannisholm där de ska jobba idag. De ville inte cykla i spöregnet så jag erbjöd mig att köra. jag är så snäll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Juristen säger: Har du fått den efterrätten från mig??? Den hade jag på mitt kalas ju =) Kramen