torsdag, oktober 20, 2011

Stoppa pressarna!!

Inatt har Leon sovit från 23 till 06, och det gjorde han inte mindre än i vaggan!! Jag tycker det är sjukt mysigt att sova bredvid honom men det är så skönt att kunna ligga hur man vill och röra sig hur man vill en hel natt. Lilla godingen, han blir verkligen mer trygg och harmonisk för varje dag som går.


5 kommentarer:

Elin sa...

Åh, vad härligt det låter! Men hade du inte jätteont i tuttarna efteråt? :D

Linnéa sa...

Konstigt nog inte, jag blev väldigt förvånad!

Lina sa...

Jag har funderat på en sak. Du skrev i nåt inlägg att Leon är en helt annan bebis när han inte har ont. Hade han kolik? Om det var det eller magknip undrar jag om ni hittade nåt som hjälpte eller om han växte ifrån det? Jag letar tips o trix för vår lilla magknipsbebis som skriker som en galning varje kväll..

Linnéa sa...

Lina: ja han har haft någon form av kolik så vi har gett honom både minifom och sempers magdroppar samt burit runt honom i stort sett hela dagarna och kvällarna i bärsjal eller sele. Nu har det onda försvunnit och det är en sån lättnad!! Det tar ju ett tag för tarmarna att mogna så det går ju över men det är jobbigt när de bara skriker och skriker. Jag håller tummarna för att er bebis mår bättre snart!

Lina sa...

Tack snälla! :-)