torsdag, oktober 20, 2011

Dagen

Jag gick ju upp klockan 6 och då hade Nemo redan varit uppe en halvtimme. Och jag tror han var vaken ännu längre innan för jag hörde honom på rummet men Kalle sa att han kom ner halv sex. Han var väldigt trött hela morgonen och när han är trött blir han på "stör-humör" och är i allt och inget och vill inte klä av sig och inte på sig och inte byta blöja och inte...

Kvart över åtta stod jag inte ut och packade ner ungarna i vagnen så vi kunde gå en promenad innan dagis. Och då somnade såklart Nemo. Han sov nog nästan en halvtimme så jag undrar om de går honom att sova på dagis idag. Om han inte somnar blir det nog en kanonkväll för oss..

Jag hade tänkt vi skulle äta spenatsoppa med nybakat bröd ikväll men Mikael bjöd in till tacos istället! Han jobbar ikväll så jag ska åka dit så han kan byta glaset på min iphone, och inte nog med det så bjuder han på middag. Utan Mikael skulle nog min och Kalles värld rasa tror jag.

Nu sitter jag med en sovande Leon i famnen och har en deg på jäsning som ska bli havrebröd lite senare.



1 kommentar:

jessica sa...

Ja men visst är det roligt när barnen vaknar och är uppe lite väl tidigare än sig själv haha =) inte så roligt alla ggr kanske.

Jag hoppas du får en bra dag, kram =)