måndag, oktober 31, 2011

Shoppingbebis

Idag tog jag och Leon bussen till Lund för lite shopping. Jag behövde massa krafs som tagit slut och som jag skjutit upp att handla hur länge som helst. Mascara, sminkborttagning, hårfärg och sånt. Och så köpte jag julklappar och Fars Dags-presenter! Älskar att vara ute i god tid! Jag har köpt en hel del julklappar nu och så har jag ett hum om vad jag ska köpa till de jag har kvar. Jag hatar att stressköpa presenter, att köpa "bara för att", så nu har jag börjat skriva upp om jag kommer på något bra för annars glömmer jag det och när det är dags kan jag inte komma på nåt. Har ni börjat handla julklappar?


Leon drog till med en riktig långsovning idag. Han somnade strax efter 8 imorse och sov sig igenom bussresan till Lund, shoppingen, thai-buffén och resan hem igen. När vi klev av bussen vaknade han och då var klockan kvart i två.

1 kommentar:

Maua sa...

JA! känner likadant som dig, det är ju roligt att tänka ut riktigt fyndiga och bra presenter. Köpte mina första för några veckor sen till min systerdotter, mest för att passa på då affären hade ett bra erbjudande och jag redan bestämt att hon skulle få just dom där kläderna.