onsdag, december 17, 2008

Okej, nu är slutet nära känner jag. Eftersom Kalle inte ämnade äta middag med mig ikväll så satte jag mig framför tv'n med maten istället. Tv 3 var på och programmet Charterfeber började precis. Jag har bara sett reklamen innan och tyckt det verkar vara ett riktigt skitprogram med fjantiga människor som skämmer ut sig på charter. Men aldrig att jag trodde det var så illa som det var.

Ett gäng grabbar, typ 20 år, går till en tatuerare då en av dem lovat att tatuera sig på fyllan. Och vet ni vad han skulle tatuera in? Va? GRABBARNA GRUS! Han tatuerade in Grabbarna Grus PÅ HALSEN! Jag dör, det är så jävla pinsamt! Och så står hans kompis bredvid och säger:
- Det blir jävligt fett, eller något liknande.

Tänk er att vara ute, vara rätt så packad och vakna upp med nån kille man träffade kvällen innan. Och så ser man det, herregud, han har Grabbarna Grus intatuerat på halsen! Det måste ju vara det värsta som kan hända. Och inte nog med det, han hade en smal lite patetisk tribal runt ena överarmen.

Jag kommer nog inte kunna smälta det här. Det är för hemskt. Vilka är de här människorna? Känner ni någon som är sån? Eller som känner någon som känner någon som känner någon???

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg det med... Det var det värsta som Tv kunde visa. Jag gillade tantan som inte sa ett ord engelska och som hade sina glasögon på sniskan. =) HAHAHAHAHAHA tyvärr så känner jag ingen sån, men hade gärna velat.

Anonym sa...

Det låter helt fruktansvärt... att ens ställa upp i en dokusåpa som heter charterfeber. Bara det säger vad det är för typ av människor...

Vet absolut inget om programmet och såg det inte, men man kan ju föreställa sig.