lördag, december 06, 2008

Idag har jag och Kalle varit i Lund och handlat julklappar och ätit indonesiskt mat. Tyvärr var det ingen höjdare, ganska dyrt och det känns som att sån mat är godare ju billigare och mer fast food det är. Jag köpte iallafall det sista till mamma och pappa och även en julklapp till Oa och Sussie. Nu är det bara ett par smågrejer till Marika, en klapp till farmor och så kusinerna kvar. Och Kalle ska få en till julklapp.

Vi sprang in en snabbis på konsum vid Mårtenstorget och då springer jag på Cattis som jag gick i samma klass som på gymnasiet i Malung! Helt sjukt! Hon bor i Malmö nu men det har inte blivit av att vi setts. Det var roligt att se henne och hon var så söt!

Jag handlade ingredienser till lussekatter och nåt nougatgodis men pallar inte baka idag. Ska göra det imorgon istället. Nu är det varmt och gott i huset efter att vi eldat som dårar sen vi kom hem. Vädret här är så trist, helt grått och regnigt. I december. Fick mms av mamma idag och i kättbo är det tjockt med snö, hoppas det ligger kvar till jul!

Inga kommentarer: