fredag, december 19, 2008

Jaha, så var dagen här då jag jobbar mitt sista pass på Brunslövs HVB-hem. Fy fan vad tråkigt det känns. Igår hade vi jullunch och några gamla klienter kom och och när alla sa hej då kändes det så definitivt. Det är över nu och det känns så jävla tråkigt för jag trivs så bra här!

Jag har precis skrivit en vårdtidssammanfattning för min klient som flyttade igår och vi har en sista dam kvar som lämnar oss på måndag. Hon skulle egentligen flyttat i måndags oc jag skulle haft semester idag men hon hade en egen liten lussevaka så hon fick bli kvar en vecka till.

Jag jobbar till 9.30 imorgon och sen är det bye bye Brunslöv forever. Jag kommer börja inne på Ungdomshemmet på Lunden den 12 januari men bara vara där en vecka som det ser ut nu. Framtiden har ändrats lite men mer om det får ni veta senare.

Imorgon kommer min släkt, farmor med sambo, faster med man, mina kusiner, min farbror och mina kusiners farfar/morfar till oss för julmys och paketbyte. Jag har bakat pepparkakor och julgodis och Kalle ska göra lussekatter ikväll så det kommer bli en bra dag. På söndag ska vi till Ninni och Mikael i Saxtorp och mysa och spela julklappsspelet. Det kommer bli så kul, jag har köpt många paket!

Sen är det måndag och då sätter jag mig i bilen för att köra till Dalarna. Trist att köra själv så långt men jag tänkte sjunga den där jullåten driving home for christmas hela vägen för stämningens skull.

Jag är klar med alla julklappar förutom farmors som jag ska göra och den tänkte jag faktiskt börja med nu!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, man kanske får bunkra upp med en massa musik så man överlever hela resan hem. Vad lååångt du måste köra för att åka hem till Mora, hur många mil är det egentligen?