söndag, december 21, 2008

Denna helgen har gått sjukt fort, men det gör faktiskt ingenting för jag är ju julledig! Ska inte börja jobba förrän den 7 januari och imorgon åker jag till Kättbo. Happy happy!

Igår var släkten här och fikade och så bytte vi julklappar. Supermysigt och jag och min 16-åriga kusin besätmde att vi snart ska åka till Malmö och gå till en tatuerare eftersom hon tjatat sig till en tatuering. Självklart ställer förebilden och påverkaren upp!

På kvällen körde jag och Kalle till McDonalds i Lund för att äta lite onyttig lördagsmat och träffa Alex, Crille och Jörgen en sväng. Svängen blev att de övertalade oss (mig) att följa med till Alex där de skulle förfesta. Kalle ville hänga med sina kompisar ett tag till så jag var snäll och hängde på. Jag var tom så snäll att jag körde så Kalle kunde dricka ett glas vin med sina sofistikerade vänner. Ett glas vin blev till flera groggar och tillslut var Kalle så dragen och jag ville bara hem. Att vara nykter bland en massa som super är faktiskt inte så kul, men jag hade inget val eftersom vi hade bilen.

Idag har jag städat till kaninerna och så har vi sett Vänner och ätit lussekatter. Jag har packat lite och alldeles strax ska vi åka till Saxtorp för det råliga julmyset med Vitemöllegänget! Eller Vitemöllesekten som vissa kallade oss... Så roligt det ska bli, har inte träffat någon av dem på länge nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

God Jul! :)