måndag, april 17, 2006

TP


Måndag idag och det är så skönt att det är en röd dag. Inte för att jag gör något av mina lediga dagar. Jag är fan helt störd. Tiden bara rinner iväg medans jag segar framför datorn eller något. Suck.
Idag ar jag hämtat råttorna iallafall, och byggt om lite i deras bur.
Ska sätta mig och skriva klart uppsatsen som inte blev riktigt klar innan lovet. Men det är inte alls mycket kvar. Den ska vara inne på onsdag. Efter det måste jag sätta mig och börja på arbetet om buddhism. Åååå vad jag vill sluta jobbiga komvux nu och börja på en riktig utbildning!

Och sjukt fattig är jag oxå. Skulle vilja gå och köpa en falafel men inte ens det har jag pengar till. Måste verkligen bara köpa det viktigaste, som djurmat och filmjölk.
Och det är en vecka tills man får pengar. Tjohooo!

På lördag ska jag ha fest oxå och det ska bli himla kul! Men det kommer så mycket folk! Typ 25 personer, det är nästan så att jag hoppas nån ska lämna återbud..:)
Hilde och Julle kommer och det ska bli extra kul tycker jag..:) Ska bjuda på snacks och inhandla plastglas så jag iaf slipper massa disk och sönderslagna glas. Och ställa fram sopsäckar att slänga brukar och flaskor i. Så kan man hålla iordning lite eftersom. Men det blir nog skitkul, mina fester brukar bli rätt lyckade tycker jag. Så länge ingen börjar tjafsa, men gör någon det på lördag får den eller dom gå hem.

Nu ska jag göra lite rolig mat, pasta. Mmmmm.......

Jag vann ett Trivial Pursuit med bara kändisfrågor på Tradera idag, så kul..:) Inte råd egentligen men jag tog från mina besparingar. 136 kr är inte alls dyrt för ett helt nytt spel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Några roliga kändisfrågor då?