torsdag, februari 12, 2015

På gång igen!

Nu känner jag att jag är på gång med löpningen igen "på riktigt"! Kvalitetspass och regelbunden träning och det känns jäkligt bra. Idag körde jag ett lågintensivt långpass med puls under 142 och med det menas att jag ska springa i ett tempo som jag skulle kunna springa i hur länge som helst i princip, det ska inte vara jobbigt. Jag sprang till Silvåkra och tillbaka idag, lätt och rätt så platt asfaltsväg med lite trafik. Ibland är det skönt att springa ett håll och sen tillbaka istället för att springa runt och samla kilometrar. Idag landade jag på 16 kilometer och det tog en timme och fyrtiofem minuter. Under tiden så lyssnade jag klart på senaste Alex&Sigge, sen senaste Glädjeflickorna och tillsist lyssnade jag färdigt på Värvet International-intervjun med Mark Boone Jr (Bobby i Sons of Anarchy). Jag älskar att lyssna på poddar, jag lär mig massor, får nya insikter, skrattar, gråter.. Det är bara hörligt.


Nu ska jag dricka upp mitt te och sen åka till en frisör och välja hårfärg som jag ska färga och köpa löshår i till bröllopet, sjukt svårt att bestämma mig! Ska jag köra på lite ombre kanske? Eller massor av slingor i olika nyanser? Eller testa på att vara riktigt ljus? Decisions decisions...


3 kommentarer:

Ninni sa...

Är det till bröllopet du funderar? Då hade jag valt något lite mörkare (alltså inte blondare) för jag tycker att helheten kan bli för ljus och man missar lite av det vackra. Men kanske en ombre för det är väldigt snyggt och skulle ge lite effekt i en håruppsättning.
Lycka till!!

Jöns Marie sa...

Jag tycker att du ska prova den mörkare färgen, tror att du skulle passa bra i den också.

Anonym sa...

För att låta tjatig här... ;-)
Den mörkare färgen tror jag hade varit riktigt snygg! :-)

Och skönt att du är på G igen. :-)

Kram M