onsdag, februari 18, 2015

PAUS

Jag tar en paus härifrån ett tag. Hur länge vet jag inte. Det har hänt en sak som skakat om allt och jag mår jättedåligt. Det här är det värsta jag varit med om och jag vet inte hur jag ska hantera det. Egentligen vill jag slå av telefonen för jag orkar inte prata med någon men den måste vara på så jag kan bli nådd angående det som hänt. Skicka sms eller skriv på Facebook om det är något viktigt, kanske jag svarar, det beror på hur jag mår. 

10 kommentarer:

Charlotta Sofia springer och trimmar sa...

Vet inte vad jag ska skriva, vill bara att du ska veta att jag tänker på dej och skickar tusen varma tankar åt ditt håll.

Anonym sa...

:-(((
Ta hand om dig!

Massor av kramar

Träningsblogga sa...

:(
Tänker på dig, kram!

äppelblomman sa...

Usch... Vad det nu än är så går alla mina tankar till dej!
Stora varma kramar K <3

Jenny Shima sa...

Ta hand om dig! Många kramar <3

Erikapik sa...

Usch det låter inte kul alls. Kramar från Österlen!

Erika sa...

Jag känner dig inte men har läst din blogg så länge jag kan minnas. Att läsa det här inlägget har berört mig rakt in i hjärtat och jag kan inte sluta tänka på dig. Hoppas du reser dig ! Stor kram!

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Tittar in lite igen. Det är kanske knäppt att känna sej oroad för någon en aldrig träffat?Men oavsett vaf som är knäppt eller inte så är jag det iaf (oroad alltså). Tänker jättemycket på dej och hoppas att allt ordnar sej till det absolut bästa.
Stor kram <3

Katta sa...

Kramar till dig!

Sara sa...

Kramartill dej. Har läst din blogg ett tag och hoppas vi hörs igen. Ta and om den tills dess!