måndag, februari 16, 2015

Dagen började ju bra iallafall...

Styrde till jobbet, glad över den lyckad löpturen, peppad inför jobbet och med en bra dokumentär i öronen. Och så åker jag fast för fortkörning i en poliskontroll. HELVETE! Så. Jävla. Sugigt. Jättesnäll polis iallafall, hade nog inte fixat en utskällning. 85 på 70-väg resulterade i böter på 2000 kronor. Satans jävla....... 

Men för att se det positivt så är det här de enda böterna jag fått sen jag tog körkort 1999 så om man slår ut 2000 på 16 år så blir det ju inte så mycket. Men så sura pengar!! Finns mycket jag skulle kunna lägga 2000 på om de ändå bara skulle slösas bort. 

När jag arg som ett bi kom till jobbet spillde jag ut allt te jag hade med mig och sen så funkade inte min hjärna på ett par timmar. Lyser är tänt men det är ingen hemma som en kär kollega uttryckte det. 

Jag var lite nervös över att Kalle skulle bli sur på mig men tack och lov är han inte sån. Han bara skrattade och så har han skickat hånfulla sms..

Tack älskling!

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Det är ju så surt med böter. Har bara fått en för fortkörning, men kanske typ... tre (?) när jag missat parkeringstid och det är bara att betala och glömma typ.

Älskar för övrigt Kalles inställning :)

äppelblomman sa...

Fy faaaan va surt... Har under mina år som jag haft körkort blivit stoppad en endaste gång och då fick jag blåsa! Måte jag aldrig bli stannad igen;-) Och JA då kör jag ju väääääldigt mycket bil på veckorna...
Lider med dej...
Kraaam K