måndag, februari 09, 2015

Arg & Frustrerad

Tanken på en mysig dag tillsammans med barnen är ofta bättre i just tanken. Just nu är jag så jävla arg och frustrerad och vill bara gråta. Jävla skitungar, gnälliga, bortskämda och förbannat tråkiga är de rent ut sagt. Nemo blev skitsur för att han inte fick titta på Youtube efter att de tittat på tv i 1,5 timme på morgonen. Leon vägrar klä på sig så han får vara på sitt rum tills han gör det (fel sätt kanske? Jag vet inte för jag är så jävla trött på att han är tvärtemot prick hela jävla tiden) och jag tänker fan inte klä på honom för han KAN SJÄLV. Jag tänkte att vi skulle åka till Svaneholms Slott med fika och gå där runt sjön eftersom det är sjukt fint väder men när jag frågade vad Nemo ville ha för pålägg på sin utflyktssmörgås så sa han: Jag vill inte åka på utflykt!

Jag får spel! Han vet inte ens vad det är vi ska göra! Så jävla negativ och tråkig och FAN så frustrerande. Glo på tv, IPad och bygga Lego är det enda som duger. Hade de följt med så vet jag att de haft kul för så är det alltid men jag är så jävla TRÖTT på att det tjafsas, trotsas och bara gnälls jämt. Jag kanske begär för mycket, inte vet jag men jag vet att jag inombords är så fantastiskt jävla trött på det här. Jag försöker kompensera att jag jobbar kvällar och helger med lediga dagar där vi hittar på saker men det känns fan inte lönt. Nu tänker jag gå ut själv och sen kan de vara inne på sina jävla rum och blir de hungriga kan de väl knapra på något knäckebröd eller vad fan de nu hittar i skåpen. 

6 kommentarer:

Charlotta Sofia springer och trimmar sa...

Förlåt men..hahaha: " Nu tänker jag gå ut själv och sen kan de vara inne på sina jävla rum och blir de hungriga kan de väl knapra på något knäckebröd eller vad fan de nu hittar i skåpen."

Tycker faktiskt det här inlägget var rätt underbart. Så där känner vi ju alla ibland, med eller utan barn. Befriande att läsa om. Hoppas det känns bättre snart!

Kram <3

Eller nåt sånt sa...

Så jäkla hög igenkänningsfaktor!

Anonym sa...

Jag tyckte också det var befriande :-) Leon o min 3,5-åring har verkat ungefär lika knöliga förut o det känns lite bra att de fortfarande håller jämna steg ;-) Min vägrar gå ut på helgerna, vaknar långt innan fem o är ofta som en tonåring I sätt o humör.. Känner igen mig! /Lina

Anonym sa...

hahahahaha underbart inlägg !!! Kram. Mercedes

Lelle sa...

AMEN sistah' !!

äppelblomman sa...

Fy faaan va skönt att höra att du och dina har det precis som oss... Ibland blir jag skogstokig och dom lika så...
Det är sportlov här nu.. Ok ok, jag skulle kunna ta ledigt och vara med dom hela veckan... Men varför göra det när dom har sååå mycket roligare på fritoids än hemma med mej? Där hittar dom på massor och där protesterar dom inte mot allt som de gör hemma...
Gudars, det är inte lätt hur man än gör... Men du skriver såååå bra och detta känns igen!

Puss och hej